Flere muligheder under sammen tag

Et stort team som tilbyder Neglebehandlinger , vipper, ansigtsbehandlinger, frisør
Besøg frisør Clara Velvære’s hjemmeside

Om Michaela

Mit navn er Michaela og jeg er indehaver af NailMi Copenhagen.

Jeg er uddannet ProNails negletekniker samt  underviser og har været i neglebranchen professionelt siden 2020.

På min korte tid i branchen har jeg været så heldig at få lov at undervise i negletekniker uddannelsen, åbnet egen klinik først i hjertet af København, Nyhavn og nu i Hvidovre i underetagen hos frisor Clara velvære.

Min klinik i Nyhavn har været nomineret til Danish Nail Award ‘ Årtes Nail Salon’ 2020.

Januar 2023 åbnet jeg min webshop BOOM Negle Shop samt ført online negle kurser til next level i Danmark med en moderne online platform.

Som person er jeg enormt perfektionist i mit arbejde og lægger stort fokus i at tilbyde højt service og hyggeligt nærvær.

Som kunde i klinikken er det vigtig at man tydeligt mærker at jeg som negletekniker nyder mit arbejde og har stor intresse i at opfylde dine ønsker samtidig med at jeg som professionel har ansvaret for at vejlede i hvilken behandling som er bedst for dig.

Jeg vejlede ud fra hvad der er bedst for dine negle set med professionelle øjne og kan derfor godt anbefale en anden behandling end den som blot koster mest!
Vigtigheden ligger nemlig i, hvad der er mest praktisk og hvad der er realistisk ud for informationer så som arbejd, fritidsinteresser samt om man ønsker behandlinger på kort eller længere sigt.

Hos NailMi Copenhagen møder i en professionel negletekniker med fokus på dig og dine negle.

NailMi Copenhagen beliggende lige ved hyggelige Hvidovre Torv

Her er gode muligheder for en god kop kaffe, en brunch, let frokost, måske et hyggeligt glas rose vin inden du besøger klinikken ?Så anbefaler NailMi Copenhagen både torvecafeen og det nye vinhus begge beliggende på Hvidovre Torv.