Hvorfor er det vigtig med en aldersgrænse ?

Børn og unge har en langt højere risiko for at udvikle allergi da den naturlige negl er først færdigudviklet 20 års alderen.
Både professionelle negleprodukter, men BESTEMT også hjemme produkter som hærdes i en UV/LED lampe indeholder kemi- nærmere sagt akrylater som kan fremkalde en allergisk reaktion som kan blive permanent.

Når det er sagt så vil man også på negle som ikke er færdigudviklet opleve en forringet holdbarhed grundet mere fedt og sved i og omkring neglene.


At have flotte negle med produkter kræver vedligeholdelse, pleje samt opmærksomhed.
Når man har produkter på sine negle skal man være opmærksom med bla. stød og slag som kan gøre at produkterne løfter sig fra den naturlige negl.
Dette kan danne et lift, hvor væsker, snavs og bakterier kan samle sig, og hermed være til skade for den naturlige negl!

Ud over dette så kan vi som negletekniker også gøre stor skade på negle som ikke er færdigudviklet, hvis der ikke er stor opmærksomhed og viden i anatomi samt brugen af kemi produkter.

Sidst men ikke mindst kan man selv gøre stor skade ved at pille eller hive produkter af sine negle også dette er en vigtighed man skal tage alvorligt.


Vi har sat en aldersgrænse, med få undtagelser!
Vi udføre primært kun gel Polish / Shellak behandlinger på unge mellem 15-17 år, hvor der lægges stor vægt på neglens anatomi samt en særlig base påføres på neglene.
En Semi-permanent gellak med en let base som nemt og meget enkelt kan aftages fra neglene, med en soak off væske. 
Dette giver en normal holdbarhed af ca 14 dage.

Med få undtagelser er det selfølgelig altid muligt at kontakte klinikken, hvor vi vil vurderer om vi kan hjælpe med det ønske du har.